10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetFelicitări pentru echipă, încurajări pentru Michael Qualls

Felicitări pentru echipă, încurajări pentru Michael Qualls

Tehnicianul elen al Craiovei, Michalis Kakiouzis, a vorbit la finalul meciului cu Athletic Cosntanţa despre desfăşurarea jocului, dar şi despre lucrurile bune şi mai puţin bune pe care elevii săi le-au făcut pe durata partidei. Totodată, acesta l-a felicitat pe Michael Qualls pentru caracterul puternic pe care îl are, având în vedere că mama sa a trecut în nefiinţă cu doar câteva ore înainte de startul întâlnirii din Bănie.

„Am jucat împotriva uneia dintre cele mai puternice echipe din campionat. A fost un meci extrem de echilibrat, dar bine că am ieşit învingători. În prima repriză am fost puţin nervoşi şi le-am dat lor ocazia să ne conducă. Apoi, am alergat să îi ajungem din urmă, iar acest lucru s-a întâmplat după pauză. În repriza secundă am fost agresivi, nu i-am lăsat să joace deloc şi am propus şi o defensivă bună. Am marcat mult, am alergat cât să-i ţinem la distanţă de coş, iar acum ne bucurăm de victorie. Trebuie să remediem jocul din primele 20 de minute, pentru că, dacă ne vom apăra tot aşa şi pe viitor, nu vom mai câştiga niciun meci.

Ţin să-mi felicit jucătorii pentru determinare şi, în special, pe Michael Qualls. Nu pentru că a reuşit 34 de puncte, ci pentru că a dorit să rămână lângă noi şi să joace în acest meci, chiar dacă mama lui a decedat vineri seară. Îmi pare foarte rău pentru pierderea lui, suntem lângă el să îl ajutăm cu tot ce se poate, chiar şi moral. Revenind la meci, este o victorie foarte importantă pentru noi, două puncte care ne ajută enorm. Urmează trei meciuri consecutive în deplasare, două în campionat şi unul în Cupa României. Decembrie este o lună grea pentru noi, dar continuăm munca şi vedem unde vom fi la finalul anului“, a spus Michalis Kakiouzis, la finalul partidei.

Radu Vîrnă: „Fanii sunt al 6-lea jucător“

Radu Vîrnă, unul dintre jucătorii români ai Craiovei, a explicat care a fost atuul echipei sale în duelul cu Athletic şi s-a arătat bucuros de revenirea fanilor în Sala Polivalentă.

A fost un meci disputat cu cei de la Constanţa. Noi am venit pregătiţi pentru 40 de minute, în timp ce ei au făcut faţă doar primei reprize. Avem în echipă jucători de valoare, iar după pauză am avut puterea de a reveni. Ei avuseseră în primele două sferturi nu mai puţin de 17 recuperări ofensive. Am spus că nu se mai poate continua în stilul ăsta, că trebuie să remediem acest lucru. Am reuşit, am jucat excelent până la final, iar acum ne bucurăm de victorie. Suntem încântaţi că fanii au revenit lângă noi. Aşteptăm să treacă această perioadă, să poate veni la meciuri un număr cât mai mare de spectatori. Fanii sunt al 6-lea jucător, iar în meciurile de acasă avem nevoie de ei“, a punctat Radu Vârnă.

Citeşte şi: Un nou meci excelent, o nouă victorie pentru baschetbaliștii Craiovei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS