22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetGrecul Savvas Papantoniou a plecat de la SCMU Craiova

Grecul Savvas Papantoniou a plecat de la SCMU Craiova

SCM U Craiova a pierdut pe muchie de cuţit ultimul joc disputat în LNBM, 83-79 cu FC Argeș Pitești şi a ajuns la trei eşecuri în acest sezon. La scurt timp după acest meci, Epaminondas Papantoniou, fundașul elen al oltenilor, și-a anunțat plecarea de la echipă printr-o postare pe o rețea de socializare. De asemenea, clubul SCM Craiova a făcut anunţul despărţirii de Savvas marţi dimineaţă.

În vârstă de 31 de ani, Papantoniou se pare că nu a impresionat în scurta perioadă petrecută în Bănie, iar oficialii clubului craiovean au decis să nu-l mai păstreze la echipă. În cele 7 partide jucate în tricoul alb-albastru, grecul a strâns medii statistice de 1.6 puncte, 2.0 recuperări și 1.8 pase decisive în 19 minute petrecut în medie pe parchet. 

În ultimul său meci, cel de la Pitești, Papantoniou a reușit doar 2 puncte și a părăsit terenul cu 5 greșeli personale.

Nandos Papantoniou a sosit la începutul acestui sezon competițional la Craiova, înlocuindu-l pe Liam O′Reilly, care nu a apucat să debuteze pentru formația din Bănie. Acum, rămâne de văzut la cine va apela clubul oltean în perioada următoare pentru a ocupa postul rămas vacant.

Citeşte şi: Am jucat bine doar trei sferturi! SCMU Craiova a cedat dramatic la Pitești

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS