6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschetbaliștii Craiovei au învins, iar Michael Qualls a făcut spectacol cu Galați

Baschetbaliștii Craiovei au învins, iar Michael Qualls a făcut spectacol cu Galați

Baschetbaliștii de la SCMU Craiova au făcut un nou meci bun în Liga Națională și au bifat cea de-a treia victorie din tot atâtea jocuri disputate în acest sezon. Sâmbătă seară, în Polivalentă a venit Galațiul lui Florin Nini, care nu a reușit să se ridice la nivelul echipei din Bănie. Dar, și în condițiile în care au evoluat doar cu opt jucători, gălățenii s-au mișcat destul de bine și au pus probleme în anumite momente. Problema câștigătoarei nu s-a pus în niciun moment, iar la final tabela a indicat 72-61 pentru echipa la care Michael Qualls a făcut spectacol.

După 17-17 în primele 10 minute, alb-albaștrii au luat avans pe tabelă datorită coșurilor spectaculoase și din orice poziție a lui Qualls. Sportivul american a jucat la capacitate maximă pe întreaga durată a partidei, a fost practic „man of the match (n.r – omul meciului)“ și și-a împins echipa spre victorie. La pauza mare, scorul era 39-30 în favoarea echipei lui Kakiouis.

După pauză am jucat cu „frâna de mână trasă“

La reluare, meciul nu a mai fost la fel de spactaculos, jucătorii Craiovei încercând să conserve rezultatul și să-și asigure victoria. A fost 14-12 în actul al treilea, respectiv 19-19 în ultimul sfert, iar la final victoria oltenilor a venit la 11 puncte diferență, scor 72-61.

La finalul partidei, Michael Qualls a încheiat meciul cu un double-double și a totalizat 36 de puncte, jumătate din punctajul total al Craiovei. De partea cealaltă, Kareem Brewton a fost cel mai bun marcator al echipei sale, cu 15 puncte.

SCMU Craiova: Gavriloaia (1), Tibîrnă (7), Franklin, Hawley (11), Qualls (36), Papantoniou (8), Licurici, Blaj-Voinescu, Olisemeka (6), Vîrnă (6), Robinson (2), Bagairea. Antrenor: Michalis Kakiouzis.

Pentru SCMU Craiova urmează un meci în deplasare, la Rapid, weekendul viitor.

Citește și: SCMU Craiova a muncit din greu, dar s-a ales doar cu un punct din meciul cu Mioveni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS