5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetMichalis Kakiouzis şi Radu Vîrnă, entuziaşti după victoria mare de la Sibiu

Michalis Kakiouzis şi Radu Vîrnă, entuziaşti după victoria mare de la Sibiu

SCMU Craiova a făcut un meci de pomină la Sibiu şi a obţinut o victorie incredibilă, la care mulţi nu mai sperau după primele trei sferturi. Franklin&co. au fost de neoprit în ultimele cinci minute ale partidei şi i-au administrat Sibiului cel de-al treilea eşec consecutiv în LNBM.

Antrenorul grupării din Bănie, Michalis Kakiouzis, s-a arătat fericit de revenirea fantastică a echipei sale şi a mărturisit că băieţii nu au renunţat la victorie în niciun moment al meciului.

„Am revenit de la -15 puncte şi ţin să vă spun că băieţii în niciun moment nu au renunţat la gândul victoriei. Sunt extrem de bucuros de rezultat, de reuşita băieţilor, de ceea ce au realizat. Am întâlnit în deplasare o echipă grea, pe care nu o învinsesem pe terenul propriu de mai bine de cinci ani de zile. Sper să o ţinem tot aşa, dar cu mici îmbunătăţiri şi să ne continuăm seria victoriilor pe teren propriu, etapa următoare“, a spus Michalis Kakiouzis, antrenorul Craiovei.

Mentalitatea de învingător, „cheia“ succesului

Radu Vîrnă, jucătorul Craiovei, a vorbit pentru GdS despre meciul nebun de la Sibiu, de luni seară şi a mărturisit care este atuul echipei după venirea lui Kakiouzis. De asemenea, acesta abia aşteaptă duelul cu UBT Cluj, cea mai valoroasă echipă din campionat.

„Am început puţin timoraţi din cauza presiunii. Ştiam că Sibiul este o echipă care mereu emite pretenţii şi termină în primele patru, de aceea am simţit şi o anumită presiune. Am crezut mereu în victorie şi că putem reveni şi mă bucur că s-a şi întâmplat exact aşa cum ne doream. În ultimele 5 minute, când diferenţa era destul de mare în favoarea lor, ne-am gândit că nu mai avem nimic de pierdut şi că putem reveni doar dacă practicăm cel mai bun baschet al nostru.

Atuul nostru este că avem mentalitate de învingători şi nu renunţăm niciodată. Am reuşit mai multe coşuri în momente cheie, mai ales Franklin, care, pe final, a fost incredibil de la trei puncte. Pot spune că se vede experienţa antrenorului, a domnului Kakiouzis, că a jucat la un nivel extrem de ridicat de-a lungul carierei sale. Noi suntem o echipă atletică, foarte determinată meci de meci şi toată lumea încearcă să-şi aducă aportul în fiecare joc.

După rezultatele obţinute în Liga Campionilor, cei de la Cluj se pare că sunt la un alt nivel faţă de Liga Naţională. Noi aşteptăm cu nerăbdare meciul cu ei, să ne comparăm forţele cu cea mai bună formaţie din România în momentul actual. Dar, până atunci, avem meciul cu Galaţi, pe care trebuie să îl câştigăm fără doar şi poate“, a punctat Radu Vîrnă.

Citeşte şi: Baschet / SCMU Craiova, revenire magistrală și victorie incredibilă la Sibiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS