14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetSCMU Craiova a confirmat forma excelentă. Victorie fără probleme și cu Dinamo

SCMU Craiova a confirmat forma excelentă. Victorie fără probleme și cu Dinamo

Turneul perfect. Atât putem spune după ce baschetbaliștii Craiovei au bătut tot ce au întâlnit în decurs de trei zile. Dacă duminică au trecut de Steaua cu 85-78 după overtime, iar luni au produs surpriza și au învins liderul UBT Cluj (82-77), băieții lui Todorov au reușit încă un meci aproape perfect și cu Dinamo, miercuri seară. Doar că, de această dată, alb-albaștrii au condus ostilitățile cap-coadă, nu le-au dat prea multe oportunități adversarilor, iar la final s-au impus cu 78-65.

Primul sfert se pare că a contat decisiv pentru soarta jocului din Bănie. Au fost 10 minute excelente pentru Craiova și pentru Dragoș Diculescu, care a reușit nu mai puțin de trei „trițe“ consecutive și și-a ajutat echipa să se desprindă. Dinamo a fost foarte „moale“ în primul sfert, din afara semicercului nu au contat, iar de sub coș s-au bâlbâit cam de fiecare dată. La capătul primului sfert, Craiova conducea convingător cu 25-13.

În actul al doilea iar am avut o cădere inexplicabilă, o relaxare care i-a ajutat pe bucureșteni să se apropie pe tabelă. Primul punct l-am obținut după patru minute de joc, iar Dinamo a început să mai înscrie de la distanță prin Cane și Isaiah. A fost 19-12 pe sfert pentru gruparea lui Șapera, iar la pauză oltenii aveau un avans de cinci puncte, scor 37-32.

Am „strălucit“ în sfertul patru

Dacă în actul al treilea am prezentat, din nou, un baschet destul de modest, ultimele 10 minute au fost exact așa cum își dorea antrenorul Todorov și orice suporter oltean. Diculescu și Pratt au reînceput să puncteze de afară, în timp ce pivotul Vucic și-a făcut datoria și a totalizat 8 puncte. S-a încheiat 78-65, iar SCMU Craiova a înregistrat cel de-al treilea succes din tot atâtea meciuri la turneul din Bănie.

SCMU Craiova: Filipovic (5), Pratt (17), Diculescu (23), Vucic (8), Țibîrnă (2), Cinac (5), Henson (8), Person (10), Oprean, Andrieș, Licurici, Bagairea.

Pentru olteni va urma o pauză bine-meritată după trei meciuri extrem de tari pe parcursul a doar 4 zile.

Citește și: Încep pregătirile pentru Divizia A1. Evgenija Milivojevic va continua la SCMU Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS