8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetAndrei Oprean: „În play-off vom lupta în orice sală, împotriva oricărei echipe“

Andrei Oprean: „În play-off vom lupta în orice sală, împotriva oricărei echipe“

SCMU Craiova a pierdut meciul de la Voluntari la o diferenţă de 15 puncte, iar acum a ajuns la 11 victorii și 6 înfrângeri în campionat. Meciul nu a fost lipsit de evenimente, antrenorul Craiovei, Todorov, fiind eliminat pe final.

Andrei Oprean şi Bogdan Ţibârnă au vorbit pentru GdS despre duelul cu Voluntari şi au explicat ce a dus la eşecul la 15 puncte diferenţă.

„Am făcut o primă repriză bună cu Voluntari, dar în partea a doua au avut un plus de agresivitate şi cred că aşa s-a făcut diferenţa. Au fost nişte greşeli în momentele în care jocul era foarte strâns, iar nervii erau întinşi la maximum, iar de acolo au apărut şi reacţiile.

Primul obiectiv al nostru a fost accederea în play-off, iar acum, după ce am reuşit acest lucru, luăm fiecare meci în parte şi încercăm să terminăm în primele patru. Dacă nu se va putea, vom lupta în fiecare meci, de pe orice loc, în orice sală din România, cu orice echipă! Este un campionat echilibrat, primele şase echipe sunt apropiate valoric şi cred că va fi un play-off foarte strâns anul acesta“, a declarat Andrei Oprean, pentru GdS.

Ţibîrnă: „A contat eliminarea antrenorului“

„Cei de la Voluntari se bazează foarte mult pe aruncările de trei puncte, iar noi nu am reuşit să îi stopăm. Dacă vom juca cumva cu ei în play-off, vom fi mult mai pregătiţi, pentru că deja îi cunoaştem cât de cât. A contat şi eliminarea antrenorului nostru, mai ales că a venit pe final de meci şi aveam nevoie de experienţa lui. În play-off nu va mai conta aşa mult avantajul terenului propriu, pentru că oricum spectatorii nu vor fi la meciuri, dar noi vom lupta să obţinem un loc cât mai fruntaş“, a spus Bogdan Ţibârnă.

Pentru SCMU va urma un nou turneu, în perioada 10-11 aprilie.

Citeşte şi: Fără prea multe șanse cu Voluntari. SCMU Craiova, eșec la 15 puncte

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS