18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetFără prea multe șanse cu Voluntari. SCMU Craiova, eșec la 15 puncte

Fără prea multe șanse cu Voluntari. SCMU Craiova, eșec la 15 puncte

Baschetbaliștii de la SCMU Craiova nu au avut prea multe șanse în fața formației CSO Voluntari, vineri seară, în sala „Gabriela Szabo“. Alb-albaștrii au pierdut cu scorul de 86-71 în fața unei echipe mult mai puternice, în special pe teren propriu. În acest moment, SCMU a ajuns la 11 victorii și 6 înfrângeri în campionat.

Gazdele au început mai bine și și-au adjudecat primele 10 minute de joc cu scorul de 20-18. La pauza mare au intrat cu un avantaj de două posesii, scor 48-42, după un sfert secund destul de echilibrat pe alocuri. În partea secundă, formația ilfoveană nu le-a dat nicio șansă craiovenilor să se apropie mai mult pe tabelă, iar înainte de ultimul act scorul era 67-56. Alb-albaștrii au început cu un run de 5-0 sfertul 4, însă Voluntari a restabilit rapid diferența de 11 puncte și, mai mult de atât, a închis meciul cu  86-71.

SCMU Craiova: Filipovic (10), Diculescu (8), Pratt (16), Henson (14), Vucic (9), Andrieș, Țibârnă (4), Oprean, Person (3), Cinac (7), Licurici, Bagairea.

Ilfovenii au avut procentaje superioare la aruncări în primele 20 minute de joc, atunci când au avut și un număr mult mai mare de vizite la linia de pedeapsă. Oltenii au avut 16 pase decisive și doar o posesie pierdută în prima jumătate de meci.

Trei jucători s-au remarcat de la SCMU Craiova în duelul cu Voluntari. Monyea Pratt a totalizat 16 puncte şi 7 recuperări, în timp ce Payton Henson a contribuit cu 14 puncte. De asemenea, Goran Filipovic a încheiat cu 10 puncte, 4 pase decisive.

Decizii controversate, Todorov eliminat

Tehnicianul SCMU Craiova, Aco Todorov, a fost eliminat din sală la partida disputată împotriva echipei CSO Voluntari de către arbitrul Laurenţiu Grigoraș.

Pe final de sfert 3, la scorul de 63 la 56 în favoarea clubului din Voluntari, Monyea Pratt încerca să-i fure mingea lui David Joseph, dar Alexandra Stan a fluierat fault la jucătorul oltenilor. Antrenorul macedonean a protestat împotriva deciziei, iar Laurenţiu Grigoraș i-a acordat greşeală tehnică şi, automat, descalificarea, deoarece în sfertul al doilea Todorov fusese deja sancţionat cu fault tehnic. Discuţia aprinsă a continuat pentru câteva zeci de secunde, până când arbitrul l-a avertizat pe antrenorul Craiovei că are 2 minute la dispoziţie să părăsească sala, altfel va fluiera sfârşitul meciului.

Lipsită de aportul antrenorului principal, SCMU Craiova nu a mai reuşit să revină pe tabelă şi a trebuit să se recunoască învinsă de CSO Voluntari.

Citește și: Schimbare importantă la şefia SCM. Adrian Cosman, director în locul lui Nicolae Pascu!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS