10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetSCMU Craiova, victorie pe repede înainte cu Athletic Constanţa

SCMU Craiova, victorie pe repede înainte cu Athletic Constanţa

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova a obţinut, joi după masă, o victorie facilă împotriva formaţiei Athletic Constanţa. Formaţia pregătită de Aco Todorov s-a impus la 20 de puncte diferenţă, scor 73-53, după un meci în care a controlat ostilităţile şi a condus încă din primele secunde.

Meciul din sala „Gabriela Szabo“ a debutat cu un 7-0 convingător al oltenilor, şase puncte venind în urma a două „triţe“ perfecte reuşite de Dragoş Diculescu. Constanţa a reechilibrat, apoi, meciul, şi a trecut chiar şi în avantaj la jumătatea primului sfert, scor 12-9. Pe parcurs, alb-albaştrii şi-au făcut jocul, au propus o defensivă mai agresivă, iar la capătul primelor 10 minute aveau un avantaj de cinci puncte, scor 21-16.

În actul secund s-a evidenţiat conducătorul de joc al Craiovei, Goran Filipovic. Acesta a reuşit câteva stop-shoot-uri perfecte, precum şi multe pase de efect pentru Henson şi Pratt. Diferenţa în favoarea grupării din Bănie a tot crescut, iar la cabine s-a intrat cu scorul de 41-28 în favoarea Craiovei.

O repriză ca un antrenament

Nici după pauză nu am avut parte de o altfel de desfăşurare a partidei. Doar că, oltenii au luat piciorul de pe „acceleraţie“, iar scorul nu a căpătat proporţii. Şi sfertul al treilea şi al patrulea au fost câştigate de craioveni, 16-14, respectiv 16-11, iar meciul s-a încheiat 73-53

SCMU Craiova: Filipovic (18), Diculescu (11), Pratt (8), Henson (16), Vucic (4), Andrieș (3), Țibârnă, Oprean (2), Person (2), Cinac (9), Licurici, Bagairea.

Pentru alb-albaştrii va urma partida cu CSO Voluntari. Meciul este programat mâine, de la ora 18.45.

Citeşte şi: Maria Lătăreţu (CSM Craiova), medaliată cu argint la Campionatul Balcanic de Marş

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS