13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetLNBM / Monyea Pratt va continua la SCM „U“ Craiova. Vine şi Jonathan Person!

LNBM / Monyea Pratt va continua la SCM „U“ Craiova. Vine şi Jonathan Person!

Veste excelentă pentru iubitorii baschetului din Craiova: Moneya Pratt va continua la SCM „U“. Astfel, baschetbalistul american va petrece cel de-al patrule sezon consecutiv în țara noastră, informează United Hoops România. Oficializarea noii înţelegeri se va face zilele următoare.

Moneya Pratt (35 ani, 1.96 metri) s-a remarcat în România prin calitățile deosebite la creație și recuperare. El are procentaje bune şi la aruncările din acțiune.

Venit în România în vara anului 2017, Pratt a petrecut două sezoane la BC CSU Sibiu. În sezonul 2018/19, Monyea Pratt a câștigat Cupa României și sezonul regulat al Ligii Naționale, fiind finalist al campionatului național. În vara lui 2019 s-a alăturat lui SCM „U“ Craiova şi a fost de mare ajutor lui Aco Todorov.

Pratt are exact 100 meciuri jucate în România: 93 în Liga Naţională şi 7 în Cupa României. Are şi două prezențe în All Star Game-ul baschetului românesc. Monyea are medii statistice de 12.9 puncte, 6.9 recuperări, 4.5 pase decisive, 2.0 intercepții în peste 32 minute pe meci pentru 17.5 la eficiență.

S-a bătut palma şi cu Jonathan Person

Un alt jucător cooptat de SCM „U“ Craiova este Jonathan Person. Acesta este un internaţional suedez, care a mai evoluat în România pentru BC Mureș și BCMU Pitești.

Foto: baschet.ro

În ediţia trecută, Person a jucat în țara natală pentru Sodertalje Kings. A contribuit la traseul bun al echipei în competiția internă cu medii statistice de 30,2 minute , 11.4 puncte, 4.7 recuperări și 4.2 pase decisive pentru un indice de 14 unități la eficiență.

Reamintim că oficialii grupării SCM „U“ Craiova au prelungit contractele antrenorului Aco Todorov, respectiv jucătorilor Dragoș Diculescu și Andrei Oprean.

Citeşte şi: SCM Craiova / Bogdan Burcea: Ne pregătim bine aici, în Grecia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS