15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschetbaliştii au părăsit cupa în sferturi. Eşec la 12 puncte cu Oradea

Baschetbaliştii au părăsit cupa în sferturi. Eşec la 12 puncte cu Oradea

Echipa masculină de baschet SCM „U” Craiova a pierdut, joi seară, şi manşa retur din sferturile Cupei României cu CSM Oradea. Trupa lui Aco Todorov a cedat cu scorul de 65-77, după un joc fără prea multe realizări. De menţiont că în tur, CSM Oradea s-a impus cu 83-72.

Dacă în primul sfert s-a menţinut echilibrul între cele două combatante, la pauză Oradea a intrat cu un avantaj de şase puncte, scor 40-34. În partea secundă, oltenilor nu le-a mai ieşit jocul, în timp ce echipa lui Cristian Achim s-a distanţat pe tabelă. A fost 77-65 pentru oaspeţi, care s-au calificat şi în acest an în penultima fază a Cupei României.

SCM „U” Craiova: Pratt (9), Diculescu (11), Byrd (3), Năsturescu, Stoyanov (8), Laser (14), Berceanu, Ţibîrnă, Bagairea, Gudul (20).

Omari Gudul a fost cel mai bun marcator al Craiovei, cu un total de 20 de puncte. Tyler Laser a totalizat 14 puncte, în timp ce Dragoş Diculescu a adăugat 11. Căpitanul echipei, Porter Troupe, nu a fost apt pentru acest joc, dar sâmbătă va putea fi folosit de antrenorul Todorov.

Pentru „alb-albaştri” urmează un nou duel cu CSM Oradea, dar de această dată în campionat. Craiovenii au nevoie de victorie pentru a accede în Top 6, în timp ce gruparea bihoreană poate intra în play-off de pe prima poziţie în cazul unui succes. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă, din Bănie.

Citeşte şi: Monica Niculescu, în ultimul tur al calificărilor la Australian Open

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS