7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetAcum ori niciodată! Baschetbaliştii luptă cu Steaua pentru un loc în Top 6

Acum ori niciodată! Baschetbaliştii luptă cu Steaua pentru un loc în Top 6

Baschetbaliştii de la SCM „U” Craiova îşi joacă astăzi una dintre ultimele şanse de a accede în play-off-ul campionatului. Trupa lui Aco Todorov se va deplasa în capitală, pentru duelul cu Steaua Bucureşti din etapa a 11-a din Liga Naţională de Baschet Masculin (LNBM). Partida este programată în această seară, de la ora 19.00.

Gruparea din Bănie se află într-o criză totală de rezultate. Ultima victorie a „alb-albaştrilor” datează chiar de la duelul cu Steaua, din tur, atunci când s-au impus cu 83-77. În cazul unui succes şi la Bucureşti, craiovenii vor acumula 15 puncte şi pot respira mai uşuraţi înaintea duelului din Cupa României, cu Oradea.

De partea cealaltă, nici Steaua nu se poate lăuda cu prestaţii foarte bune în ultimul timp. Bucureştenii au doar două victorii în nouă meciuri, iar duelul cu formaţia olteană se anunţă unul de foc.

Cele două combatante vin dupăo înfrângere în runda precedentă. Trupa lui Aco Todorov a pierdut la limită, scor 90-91, jocul de la Pitești. Bucureștenii au cedat, de asemenea, pe terenul Timișoarei cu scorul de 79, 84.

Jocul dintre Steaua București și SCM „U” Craiova va fi arbitrat de o brigadă formată din Marius Ciulin, Ciprian Stoica și Laurențiu Grigoraș. Comisar din partea Federației Române de Baschet a fost delegat Viorel Constantinescu.

Poate te interesează şi / Andrei Ivan: Nu-mi fac emoții în privința calificării în play-off

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS