19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetDragoş Diculescu: Ne aflăm într-un moment complicat

Dragoş Diculescu: Ne aflăm într-un moment complicat

SCM „U” Craiova a pierdut duminică duelul cu SCM Timişoara, iar calificarea în Top 6 este pusă în pericol. Lipsa de concentrare şi de precizie la aruncările din afara semicercului au fost factorii decisivi care au dus la cea de-a cincea înfrângere consecutivă în campionat.

Jucătorul Craiovei, Dragoş Diculescu, a declarat pentru GdS că echipa se află într-o perioadă foarte grea şi că vor încerca să redreseze situaţia cât mai repede posibil. Totodată, acesta încă mai are încredere în calificarea în Top 6 la finalul returului.

„Ne aflăm într-un moment complicat. La începutul sezonului, când am fost întrebaţi care este cea mai bună calitate a noastră, noi am răspuns că aruncările de afară sunt punctele forte. În ultimele meciuri, procentajele noastre au fost foarte slabe. În momentul în care nu marcăm aruncările libere şi cele deschise, nu putem emite pretenţii la meciurile importante. Deşi în acest moment nu arătăm bine, iar oamenii sunt supăraţi pe noi, ţin să le spun că vom munci pentru fiecare meci în parte, ca să reuşim să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat Dragoş Diculescu.

„Şi la antrenamente şi în relaţia cu staful tehnic relaţia este foarte bună. La antrenamente ne descurcăm aşa cum ar trebui. În acest moment nu ne explicăm ce se întâmplă în meciurile oficiale, de ce avem aceste căderi. Atâta timp cât mai avem şanse matematice, noi vom lupta pentru intrarea în Top 6. Şi cei de la Piteşti sunt într-o sitaţie dificilă. Dacă vom reuşi să ne impunem, vom mai redresa situaţia”, a adăugat jucătorul Craiovei.

În următoare etapă, SCM „U” Craiova se va deplasa la Pitești, pentru duelul cu „lanterna roșie”.

Poate te interesează şi: Duel de foc în Cupa României pentru baschetbaliştii Craiovei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS