21.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Sport Baschet SCM „U” Craiova a dat startul pentru noul sezon al Ligii Naționale

SCM „U” Craiova a dat startul pentru noul sezon al Ligii Naționale

-

Echipa masculină de baschet SCM „U” Craiova s-a reunit marți seară, la Sala Polivalentă din Craiova și a susținut primul antrenament oficial din noul sezon.

Nu mai puțin de nouă transferuri a realizat clubul oltean în această vară. Porter Troupe, Ionuț Berceanu și Sabin Bagairea sunt singurii care au ales să continue încă un an în tricoul alb-albastru.

Gudul, Stoyanov, Laser și Petrache sunt pregătiți să impresioneze în tricoul Craiovei
Porter Troupe a rămas încă un an alături de Craiova

Mâine, de la ora 14.00, oficialii clubului vor organiza o primă conferință de presă premergătoare noului sezon competițional, la care vor participa cinci jucători, dar și antrenorul Aleksandar Todorov.

Tayler Laser va coordona atacurile Craiovei în acest sezon

SCM „U” Craiova va debuta în Liga Națională de baschet masculin pe 12 octombrie, împotriva vicecampioanei CSU Sibiu.

Durrel Pratt a ales Craiova după doi ani petrecuți în tricoul Sibiului

Gds Sport
Gds Sporthttps://www.GdS.ro
GdS Sport îşi propune să abordeze toate domeniile sportive, naţionale şi internaţionale, păstrând deontologia cu care v-a obişnuit.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.