24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalEuropa League / Ştim semifinalistele! Liverpool, marea absentă

Europa League / Ştim semifinalistele! Liverpool, marea absentă

Olympique Marseille o va înfrunta pe Atalanta Bergamo, iar AS Roma o va întâlni pe Bayer Leverkusen, în semifinalele Europa League, după meciurile de joi, din manşa secundă a sferturilor de finală.

Liverpool a obţinut doar o victorie de palmares cu Atalanta, 1-0 la Bergamo, după ce „cormoranii” au pierdut pe Anfield cu 0-3. Mohamed Salah a marcat golul englezilor (7), din penalty.

Olympique Marseille a trecut de Benfica la loviturile de departajare, cu 4-2, după ce s-a impus cu 1-0 la finalul prelungirilor. Benfica obţinuse victoria în tur, cu 2-1. Faris Moumbagna (80) a marcat golul pe care a trimis meciul în prelungiri. La loviturile de departajare, argentinianul Angel Di Maria, un expert în penalty-uri, a ratat (bară), alături de Antonio Silva. Pentru OM au transformat Joaquin Correa, Geoffrey Kondogbia, Leonardo Balerdi şi Luis Henrique, iar pentru Benfica, Orkun Kokcu, Nicolas Otamendi.

AS Roma a trecut cu 2-1 de AC Milan, după ce o învinsese cu 1-0 şi pe San Siro. Echipa antrenată de Daniele De Rossi a deschis scorul prin Gianluca Mancini (12). Paulo Dybala (22) a dublat avantajul gazdelor. Milan a reuşit să înscrie decât o dată, prin Matteo Gabbia (86).

Bayer Leverkusen, proaspăta campioană a Bundesligii, a remizat în deplasare cu West Ham United, 1-1, după ce câştigase cu 2-0 în tur. Michail Antonio (13) a deschis scorul pentru „ciocănari”, iar Jeremie Frimpong (89) a salvat-o pe Bayer de la prima sa înfrângere în acest sezon.

Semifinalele vor avea loc pe 2 şi 9 mai. Finala se va disputa în data de 22 mai, pe Dublin Arena.

Citeşte şi: Din nou în semifinalele Ligii! Bayern Munchen, victorioasă în propriul fief cu Arsenal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS