13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBox / Răzvan Pătru, campion naţional la Freestyle Kickboxing

Box / Răzvan Pătru, campion naţional la Freestyle Kickboxing

Săptămâna trecută, la Brazi, în jud. Prahova, a avut loc CN de Freestyle Kickboxing. Au fost 446 de sportivi prezenţi, de la 57 de cluburi din ţară, printre care şi Răzvan Pătru, pugilist legitimat la SCMU Craiova. Acesta a izbutit să câştige medalia de aur la categoria 12-14 ani şi să devină campion naţional la acest sport.

De menţionat că Răzvan este antrenat de tatăl său pe partea cu picioarele şi de Ion Dragomir pe partea cu braţele. Totodată, acesta este şi premiant la şcoală.

„Răzvan Pătru (cat. 12-14 ani) a câştigat aurul, a trecut de mai mulţi adversari la acest stil. A devenit, oficial, campion naţional la Freestyle Kickboxing. Este antrenat de tatăl său pe partea cu picioarele, iar pe partea cu braţele de către mine. Face practic două sporturi în paralel. Este şi premiant la Şcoala Gimnazială Mihai Viteazu, nr. 30 şi sportiv al clubului SCMU Craiova.

În prima parte a lunii aprilie (8-13) va avea loc la Brăila Cupa României de box, la cadeţi. Voi participa la competiţie cu mai mulţi sportivi, printre care şi cu Răzvan Pătru, cel care în această săptămână a performat. Anul trecut a luat locul doi. Acum s-a ambiţionat, a ieşit campion naţional şi este mai mult decât mândru de reuşita sa. Are mai multă încredere acum şi sunt sigur că va face o figură frumoasă şi la Cupa României, de peste trei săptămâni“, a punctat Ion Dragomir, pentru GdS.

Citeşte şi: Rugby / David Gerard: „Am jucat doar jumătate de meci cu Spania, e inacceptabil!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS