20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportF1 / Max Verstappen: „A fost o plăcere să conduc, e un start grozav de an!“

F1 / Max Verstappen: „A fost o plăcere să conduc, e un start grozav de an!“

Max Verstappen a început cu o victorie noul sezon din Formula 1. Olandezul s-a impus autoritar în Bahrain, la capătul unei curse pe care a controlat-o de la un capăt la altul.

La final, campionul mondial s-a declarat surprins despre cât de bine s-a comportat monospostul său. La Ferrari, starea de spirit e diferită, Sainz fiind mulțumit de podium, în timp ce Leclerc a acuzat probleme la mașină.

„Am mers mai bine decât mă așteptam și mașina s-a comportat foarte bine, a fost o plăcere să conduc. Eu și mașina eram unul și același lucru, totul a mers perfect. Am stat departe de probleme şi e un start grozav de an. Nu putea să fie mai bine. Sunt speciale aceste zile, deoarece nu ai mereu şansa să meargă totul perfect.”, a spus Max Verstappen, citat de Marca.

Perez, mai mult decât mulțumit de locul doi

Prima cursă a anului a fost o reușită totală pentru Red Bull, deoarece Sergio Perez a terminat pe locul secund, la peste 22 de secunde de coechipierul său. Mexicanul a subliniat că nu putea scoate mai mult din această cursă, dar s-a declarat extrem de mulțumit.

„Cred că a fost maximul pe care l-am putut realiza. Vor fi multe de învățat din această cursă. Per total, a fost o cursă bună pentru a începe campionatul”, a spus Perez.

În schimb, în discursul lui Charles Leclerc s-a putut observa o mare dezamăgire, monegascul acuzând că a avut probleme cu monopostul.

„În primul tur ceva nu a fost în regulă și am simțit imediat că se blochează partea din față, iar totul s-a înrăutățit în timpul cursei. Nu știu care a fost problema. Dar, văzând ritmul cu această problemă, nu a fost o cursă rea. Am adus mașina ‘acasă’ până la urmă, dar sunt foarte dezamăgit. Am avut toate aceste zile să pregătim această cursă și m-am simțit optimist. Din păcate, nu am putut vedea unde sunt cu această problemă”, a declarat Leclerc.

Citește și: F1 / Sezonu-i nou, dar obiceiurile au rămas! Verstappen, triumfător în Bahrain

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS