17.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMihai Covaliu: „Sperăm să ne întoarcem de la JO cu cât mai multe medalii“

Mihai Covaliu: „Sperăm să ne întoarcem de la JO cu cât mai multe medalii“

Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, a fost prezent, vineri, la lansarea melodiei trupei Voltaj intitulată „Din toată inima pentru Team Romania”. Această melodie este dedicată sportivilor care vor participa sub culorile roşu, galben şi albastru la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Covaliu a declarat că unii dintre componenţii Team Romania au atins deja maturitatea sportivă. El consideră, totodată, că ei pot câştiga medalii la Jocurile Olimpice de la Paris, chiar dacă nu se află printre favoriţi la probele lor.

„Sperăm să ne întoarcem cu cât mai multe medalii, asta ne dorim toţi. În momentul în care pui inimă şi pasiune, nu au cum să nu vină şi rezultatele. Un număr de medalii e dificil de spus, dar avem sportivi care au ajuns la maturitatea sportivă şi pot câştiga medalii la Paris, chiar dacă nu sunt printre favoriţi”, a spus Mihai Covaliu, citat de Agerpres.

Surprins plăcut de poloiști

Preşedintele COSR a menţionat că naţionala masculină de polo a României reprezintă o surpriză plăcută.

„O surpriză plăcută, naţionala de polo. Discutam înainte cu unii dintre colegi şi spuneam că încă sunt şanse de calificare. Eu mereu sunt de părere că până nu se închide procesul de calificare pe fiecare ramură de sport noi suntem datori să sperăm, să avem încredere şi să îi susţinem pe aceşti sportivi să ajungă la Jocurile Olimpice de la Paris”, a mai explicat el.

Citește și: În semifinale s-a încheiat totul! Sorana Cîrstea și-a luat la revedere de la Dubai

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS