22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJudo / Două medalii de aur pentru CSU Craiova la CN de juniori U18

Judo / Două medalii de aur pentru CSU Craiova la CN de juniori U18

În weekend-ul 17-18 februarie, la Satu Mare, a avut loc C.N de juniori U18 la judo, o competiţie interesantă la care a luat parte şi CSU Craiova. La final, clubul oltean a obţinut două medalii, ambele de aur, prin Lorena Manda (48 kg, CSU Craiova) şi Alexia Uşurelu (70 kg, CSU Craiova). De asemenea, s-a obţinut şi un loc cinci prin Marika Francu (48kg, LPS Craiova).

Contactat de GdS, antrenorul sportivilor craioveni, Mihai Voinea, a mărturisit că avea mai multe aşteptări de la elevii săi, mai ales că mai mulţi au şi performat în trecut.

„Am luat două medalii la acest Campionat Naţional, prin Lorena Manda (48 kg, CSU Craiova) şi Alexia Uşurelu (70 kg, CSU Craiova), în timp ce Marika Francu (48kg, LPS Craiova) a fost pe poziţia a cincea. În total am avut 10 sportivi prezenţi şi pot spune că aveam aşteptări mai mari de la ceilalţi. Chiar şi de la Marika Francu speram să câştigăm o altă medalie, pentru că anul trecut, pe aceeaşi categorie de vârstă şi aceeaşi categorie de greutate, a luat medalie. Au mai fost şi alţii care m-au surprins neplăcut. Cine ştie, poate a contat şi drumul obositor, dar important este că mai avem competiţii şi sperăm că vom putea îndrepta ce avem de îndreptat.

Program aglomerat în februarie-martie

Darius, de exemplu, care este la lotul naţional, nu a luat acum nimic, iar anul precedent a performat. Au fost făcute greşeli copilăreşti, nespecifice copiilor mei şi ne-au costat. La fetele care au câştigat aurul mă aşteptam, sunt multiple medaliate, campioane. În următoarea perioadă vom avea Finala Campionatului Naţional U21 juniori la Ploieşti, apoi Finala U16 de la Bacău, deci programul va fi plin, cu evenimente şi competiţii săptămânale“, a spus Mihai Voinea.

Citeşte şi: Tenis de masă / România a trecut de Anglia, dar dă în optimi peste un „colos“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS