20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLupte / Ana Andreea: „Aurul se simte cel mai bine când îl câştigi acasă!“

Lupte / Ana Andreea: „Aurul se simte cel mai bine când îl câştigi acasă!“

Andreea Beatrice Ana a afirmat, joi seară, după ce a cucerit titlul continental la cat. 55 kg, la Europenele de lupte pentru seniori de la Bucureşti, că aurul se simte cel mai bine când îl câştigi acasă.

„Acesta este al treilea titlu european consecutiv pentru mine, dar mă bucură cel mai tare că este acasă. Sunt foarte fericită că l-am câştigat acasă alături de toţi românii. Aurul se simte cel mai bine când îl câştigi acasă. Sunt foarte recunoscătoare pentru susţinere, energia din sală mi-a dat energie şi adrenalină să mă lupt şi să câştig. Familia nu a fost azi în sală, însă am avut toată familia luptelor lângă mine”, a declarat Ana.

Luptătoarea a menţionat că din acest moment se va concentra pe turneele de calificare la Jocurile Olimpice din primăvară. Ea speră să ajungă la Paris şi să câştige o medalie olimpică.

„Acest European nu a fost obiectivul meu principal în acest an. Este doar o etapă de pregătire pentru turneele de calificare la Jocurile Olimpice. Aşa că toată atenţia mea de acum se îndreaptă către turneele preolimpice. Îmi doresc foarte mult să mă calific pentru că obiectivul meu este o medalie la Paris“, a mai explicat Ana.

România a obţinut până acum trei medalii la Europenele de la Bucureşti, una de aur prin Andreea Beatrice Ana (cat. 55 kg) la lupte feminin şi două medalii de bronz, prin Denis Florin Mihai (cat. 55 kg) şi Răzvan Arnăut (cat. 60 kg), ambii la greco-romane.

Citeşte şi: Lupte / Andreea Ana, al treilea titlu european consecutiv! Performanţă pentru româncă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS