15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSport​Kansas City Chiefs şi-a apărat trofeul NFL! Super Bowl electrizant în Vegas​

​Kansas City Chiefs şi-a apărat trofeul NFL! Super Bowl electrizant în Vegas​

​Kansas City Chiefs a câştigat Super Bowl pentru a treia oară în ultimii cinci ani (a patra oară în istoria sa), după ce s-a impus, scor 25-22, în faţa echipei San Francisco 49ers. Chiefs au jucat în patru din ultimele cinci Super Bowl-uri şi au devenit prima echipă care a câştigat două titluri consecutive, după Patriots, care a reuşit acest lucru în sezoanele 2003 şi 2004.

Pe Allegiant Stadium din Las Vegas, cei de la 49ers erau uşor favoriţi şi au fost de două ori la un pas de victorie.

La doar 28 de ani, Patrick Mahomes a devenit al şaselea quarterback din istoria NFL care a câştigat cel puţin trei Super Bowl-uri, în timp ce Andy Reid a devenit al cincilea antrenor care a câştigat trei sau mai multe, potrivit BBC.

Ediţia din acest an a Super Bowl a atras, fără îndoială, un interes mai mare ca niciodată, audienţa televizată din SUA fiind aşteptată să eclipseze recordul de 115 milioane de telespectatori înregistrat anul trecut la victoria lui Kansas City în faţa celor de la Eagles, notează Hotnews.

Cu acest triumf, Kansas City ajunge la cel de-al patrulea Super Bowl câștigat. Chiefs au jucat în 4 din ultimele 5 finale și au câștigat trei trofee. u s-a mai întâmplat de 19 ani ca o echipă din NFL să își apere trofeul.

Citeşte şi: REC / Cu gândul la semifinale! România a făcut o treabă grozavă cu Belgia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS