13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMihai Covaliu: „Plecăm spre Paris cu mari speranțe“

Mihai Covaliu: „Plecăm spre Paris cu mari speranțe“

Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a fost prezent la un eveniment organizat de Banca Transilvania și de Visa România.

Federaţiile sportive naţionale au transmis că îşi propun un număr de 13 medalii la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, însă Comitetul Olimpic şi Sportiv Român estimează că sportivii români vor putea cuceri între 5 şi 7 medalii.

Mihai Covaliu este optimist în ceea ce privește momentul Paris 2024.

„E un an extrem de greu și avem nevoie de susținerea tuturor. Avem 7 discipline olimpice la care vom fi prezenți cu 61 de sportivi. Mai așteptăm sportivi, de la scrimă, lupte, natație, Tenis de masă – astfel echipa României să meargă la Paris cu o echipă foarte bună. Acest lucru este posibil și partenerilor noștri.

Jocurile Olimpice revin pe continentul european și asta contează enorm. Noi suntem din micul Paris, bucureștenii, și plecăm spre Paris cu mari speranțe. La această ediție a Jocurilor Olimpice se va realiza și Casa României, o casă olimpică unde să vină toți susținătorii. Vă aștept pe toți acolo să celebrăm victoriile, medaliile, performanța”, a declarat Mihai Covaliu, citat de Prosport.

Citește și: F1 / Acum e oficial! Lewis Hamilton merge la Ferrari din 2025

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS