20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportF1 / Ar fi o mutare şoc! Lewis Hamilton poate pleca la o rivală din 2025

F1 / Ar fi o mutare şoc! Lewis Hamilton poate pleca la o rivală din 2025

Scuderia Ferrari pregăteşte o mutare şoc pentru sezonul 2025 din Formula 1, intenţionând să-l recruteze pe multiplul campion britanic Lewis Hamilton, actualul pilot al echipei Mercedes. Anunţul a fost făcut de către Corriere della Sera.

Lewis Hamilton și-a prelungit recent contractul cu Mercedes, iar șeful echipei (Toto Wolff) a anunțat că are pe lista scurtă un tânăr pilot foarte talentat pe care-l vede drept urmașul britanicului: Andrea Kimi Antonelli, 17 ani.

În condiţiile în care, pentru al doilea sezon consecutiv, Mercedes s-a zbătut fără succes să-şi recapete gloria anterioară, speculaţiile referitoare la o posibilă plecare a lui Hamilton s-au amplificat. Se pare că Scuderia Ferrari îl vrea pe Hamilton, iar britanicul nu ar spune nu unei retrageri din Marele Circ în monopostul celor de la Ferrari.

Conform Corriere della Sera, eventuala sosire a lui Hamilton la scuderia de la Maranello, unde britanicul ar urma să facă pereche cu monegascul Charles Leclerc, ar implica plecarea de la Ferrari a spaniolului Carlos Sainz Jr.

Citeşte şi: Jaqueline Cristian a pierdut în faţa lui Burrage, la Linz (Austria)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS