17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportScrimă / Aur pentru România la Budapesta, la Cupa Mondială

Scrimă / Aur pentru România la Budapesta, la Cupa Mondială

România a cucerit medalia de aur în cadrul probei pe echipe la Cupa Mondială de sabie la nivel de juniori, competiție disputată în Budapesta, Ungaria.

Echipa României, formată din Radu Niţu, Vlad Covaliu, Casian Cîdu şi Mihnea Enache, a câştigat medalia de aur de la Budapesta după o finală disputată în compania echipei Spaniei. Tricolorii s-au impus cu 45-42, după un meci pe care l-au controlat în întregime.

„Aur pentru România la Budapesta! Echipa masculină de sabie a României a cucerit aurul etapei de Cupă Mondială juniori de la Budapesta. Radu Nițu, Vlad Covaliu, Casian Cîdu și Mihnea Enache au ajuns până în finală, unde au întrecut Spania cu 45-42, aducând României a doua medalie de la această competiție, după argintul cucerit ieri de Radu Nițu, în concursul individual”, a transmis Federația Română de Scrimă pe Facebook.

Parcursul României în turneu a fost următorul:45-32 cu Coreea de Sud (optimi), 45-25 cu Bulgaria (sferturi), 45-38 cu Ungaria (semifinale) şi 45-42 cu Spania (finală).

Citeşte şi: Handbal (m) / Pregătiți de EURO! România a învins la scor Bosnia, la Yellow Cup

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS