10.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisS-a lovit cu racheta de tenis în cap până i-a dat sângele! Mannarino, gest uluitor la United Cup

S-a lovit cu racheta de tenis în cap până i-a dat sângele! Mannarino, gest uluitor la United Cup

Adrian Mannarino a ieșit în evidență într-un mod neplăcut la ultimul meci jucat, când Franța s-a calificat în sferturile de finală ale United Cup. Acesta și-a pierdut cumpătul, atunci când a cedat nervos și s-a folosit de rachetă pentru a se răni la nivelul frunții. După a regretat cele făcute, spunând că în viața sa nu a mai pățit așa ceva.

Cu câteva mișcări repetitive, s-a lovit la nivelul frunții, vizibil deranjat, iar din imaginile apărute s-a putut observa că i-a ieșit inclusiv sângele.

După momentul în care și-a vărsat toată furia, la finalul meciului Mannarino a comentat pe seama celor întâmplate. Acesta s-a arătat puțin jenat când a fost întrebat despre gestul său de frustrare și autovătămare, dar a oferit, totuşi, o reacție pentru L’Équipe.

Nu mi s-a întâmplat niciodată să mă rănesc așa cu racheta, a fost destul de neașteptat, dar, din fericire, nu este grav. Per total a fost un meci bun„, a spus Mannarino.

Citeşte şi: România, fără reprezentantă la Brisbane! Cîrstea, eliminată la mare luptă de Noskova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS