12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / Probleme la naţională! Constantin Din nu exclude despărţirea de Pera

Handbal / Probleme la naţională! Constantin Din nu exclude despărţirea de Pera

România a dezamăgit la Campionatul Mondial de handbal feminin, iar Constantin Din a anunţat încă din primele zile ale anului că are de gând să pună la punct o „nouă abordare a staff-ului tehnic”. De asemenea, nu este exclusă o despărțire de Florentin Pera, mai ales că preşedintele FRH a menţionat că este luată în calcul o schimbare la nivelul conducerii tehnice.

Președintele Federației Române de Handbal vrea o nouă abordare, practic, după turneul final şi a menţionat că rămâne de văzut dacă se va ajunge la o concluzie cu Florentin Pera.

„Este luată în calcul o schimbare la nivelul conducerii tehnice, dar este luată în calcul o nouă abordare, nu neapărat în privinţa staff-ului, ci o nouă abordare a staff-ului de pregătire a echipei naţionale. Intenţia este de a continua cu actuala conducere a staff-ului tehnic, dar vom face o analiză într-adevăr, aşa cum se face de obicei. Intenţia este de a continua de ambele părţi, rămâne să vedem în ce termeni şi dacă reuşim să ajungem la o concluzie”, a afirmat Constantin Din, conform Agerpres.

Citeşte şi: Handbal (m) / Ne pregătim de EURO! Xavi Pascual a anunțat lotul pentru turneul final

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS