15.5 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / Stepanovski: „Trebuie să fim concentraţi pe tot parcursul celor 40 de minute“

Baschet / Stepanovski: „Trebuie să fim concentraţi pe tot parcursul celor 40 de minute“

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova va disputa miercuri, de la ora 18.00, în deplasare, restanţa cu CSM Contanţa, din runda a 7-a a Ligii Naţionale. Partida este una de mare interes pentru ambele echipe, cu atât mai mult pentru gruparea olteană, care nu are voie să greşească dacă-şi mai doreşte prezenţa în play-off.

Tehnicianul Craiovei, Vitaly Stepanovski a declarat pentru SCMU Craiova că echipa sa trebuie să joace la nivel maxim pe tot parcursul celor 40 de minute pentru a bifa victoria.

„Constanţa are o echipă bună, iar jucătorii au extrem de multă experienţă. Ei joacă un baschet simplu şi se bazează mult pe aruncările de trei puncte. Noi trebuie să le tăiem avântul pe cât posibil, să ne apărăm bine, în special în situaţie de unu la unu şi să trecem la controlul partidei. Va trebui, totodată, să fim concentraţi pe tot parcursul celor 40 de minute, să nu mai cedăm ca în celelalte meciuri. Cu o bună organizare în teren şi cu o energie pozitivă, putem câştiga acest duel“, a declarat Vitaly Stepanovski, pentru SCMU Craiova.

Citeşte şi: Baschet / Fără pas greşit! SCMU Craiova a plecat după puncte la Constanţa

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS