22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJudo / Alexia Uşurelu şi Lorena Manda au luat argintul la Campionatul Balcanic U23

Judo / Alexia Uşurelu şi Lorena Manda au luat argintul la Campionatul Balcanic U23

În perioada 13-15 octombrie, la Istanbul, a avut loc Campionatul Balcanic U23, una dintre competiţiile importante destinate tinerilor judoka. CSU Craiova a participat la competiţia din Turcia cu două sportive, Alexia Uşurelu şi Lorena Manda, ambele obţinând două medalii importante, de argint. De asemenea, CSU s-a clasat pe locul al doilea şi la echipe.

Contactat de GdS, Mihai Voinea a mărturisit că se aştepta şi îşi dorea medaliile de aur la această Balcaniadă. Acesta a menţionat că elevilor sale le-au lipsit concentrarea în momentele cheie.

„Sunt mulţumit de rezultat, nu pot spune că nu, dar se putea mai bine. Chiar îmi propusesem să luăm aur cu ambele sportive. Ele sunt mai mici de vârstă, ăsta e adevărul, au luptat la tineret. Rezultatul e bun, mă repet, dar când vezi că se poate, parcă e păcat că nu te poţi bucura de aur. Fetele au fost motivate şi pregătite. Le-am spus că dacă vor lua locul 1, le duc la un stagiu de pregătire în Italia. În urma unor mici momente de relaxare, de neatenţie s-a pierdut finala. Se pot regla în timp aceste lucruri. Ele sunt dezamăgite că nu au luat aurul.

Anul viitor vreau să tragem pentru aur la Europenele de cadeţi, când ele vor fi în ultimul an. Dar, chiar dacă eşti în primul sau în ultimul an, contează mult implicarea şi dorinţa fiecăruia. Sper să reglăm ceea ce trebuie reglat, astfel încât timp de patru minute, cât durează meciul, fetele să fie angrenate 100%. Nu au voie să se oprească, să se mai menajeze. Atunci trebuie să forţeze. Pregătite au fost garantat, dar ne mai trebuie un plus la capitolul ambiţie, chiar şi concentrare“, a punctat Mihai Voinea.

Citeşte şi: Tenis de masă / CSM Craiova, locul 2 la finele turului Diviziei A masculin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS