28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisDavid Goldiş (Tenis Club Stănică), în primii trei sportivi ai României la Selecţia Naţională FRT U11

David Goldiş (Tenis Club Stănică), în primii trei sportivi ai României la Selecţia Naţională FRT U11

În perioada 9-15 octombrie, la Bucureşti, a avut loc Selecţia Naţională F.R.T. U11, o competiţie importantă destinată primilor 16 tenismeni ai ţării, cu vârste până în 11 ani. Invitat din partea Federaţiei Române de Tenis a fost şi David Goldiş, un tânăr sportiv craiovean de la clubul Tenis Club Stănică care a impresionat în adevăratul sens al cuvântului. Acesta a obţinut medalia de bronz, clasându-se astfel între primii trei cei mai valoroşi tenismeni ai competiţiei.

În faţa lui David, pe primele două poziţii, s-au clasat la final Patrick Dobrin (Dinamo) şi Victor Dobrescu (LPS Mircea Eliade Bucureşti).

Contactat de GdS, Victor Stănică, preşedintele Tenis Club Stănică, s-a arătat mândru de performanţa elevului său. Acesta consideră că David este unul dintre cei mai promiţători sportivi U11 pe care i-a avut Craiova de-a lungul anilor.

„David este un sportiv extrem de valoros, un produs al clubului Tenis Club Stănică. Suntem bucuroşi pentru performanţa obţinută şi suntem mândri că ne reprezintă cu succes la toate competiţiile naţionale, cât şi internaţionale. David a meritat pe deplin acest loc în elita tenisului românesc.

În fiecare an există această competiţie, Selecţia Naţională, la Centrul Naţional din Bucureşti. Se adună cei mai buni 16 sportivi din ţară şi se duelează pentru supremaţie. Se începe cu un sistem de patru grupe a câte patru sportivi, jucându-se fiecare cu fiecare, iar apoi se merge mai departe în tablouri eliminatorii. David a pierdut un singur meci, în faţa celui care avea să câştige turneul. Îi urăm mult succes pe viitor şi sperăm să-l vedem evoluând pe marile arene ale tenisului mondial“, a punctat Victor Stănică.

Citeşte şi: Româncele şi-au aflat adversarele de la Transylvania Open

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS