17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLarisa Iordache: „Locul 4 înseamnă speranță, iar pentru Sabrina încredere“

Larisa Iordache: „Locul 4 înseamnă speranță, iar pentru Sabrina încredere“

Larisa Iordache a comentat rezultatele obținute de echipa feminină la Campionatele Mondiale de la Antwerp. Medaliată cu bronz cu echipa feminină a României la Jocurile Olimpice de la Londra, Larisa a explicat că performanța obținută în Belgia aduce speranțe pentru o distincție la Paris.

„Sunt foarte mândră de ele. În liniștea lor au făcut o treabă bună și sper să demonstreze asta și la Jocurile Olimpice. Cred că doar cu răbdare vor veni și rezultate mai bune. Trebuie să muncească cu plăcere și să se îngrijească pentru a nu avea vreo problemă medicală. Îmi doresc ca fetele să nu simtă presiunea noastră la Paris. Trebuie să simtă doar susținerea noastră“, a spus Larisa, citată de Gsp.

Multipla medaliată mondială și europeană i-a făcut un portret Sabrinei Voinea, cea care a obținut la Antwerp locul 4 la sol.

„Locul 4 înseamnă speranță, însă pentru Sabrina înseamnă încredere. Eu am venit ultima cu o medalie de la Campionatele Mondiale. Simone Bailes a știut cum să încurajeze și să fie fair-play față de concurentele ei. Și ea este o concurentă, iar întrecerile sunt pentru toate gimnastele”, a fost mesajul Larisei.

Citeşte şi: Cel mai bun sol din viaţa ei! Sabrina Voinea, la 16 ani, a fost a patra la Mondial

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS