13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRugby / România rămâne fără un jucător emblematic: Macovei se retrage!

Rugby / România rămâne fără un jucător emblematic: Macovei se retrage!

Naționala României de rugby masculin primește o nouă lovitură grea: Mihai Macovei, unul dintre jucătorii emblematici ai „stejarilor”, și-a anunțat retragerea de la lot! Jucătorul cu peste 100 de selecții n-a fost convocat de Eugen Apjok la Mondial, ceea ce l-a făcut pe Macovei să-și anunțe retragerea-fulger pe contul său de Facebook, printr-un mesaj în care nu a menționat nicăieri numele selecționerului.

„Atunci când respectul dispare, nu trebuie sa forțezi lucrurile! După 17 ani de echipa națională a venit momentul sa pun ghetele în cui! Mulțumesc familiei care a fost tot timpul lângă mine si suporterilor echipei naționale! Mulțumesc lui Romeo Gontiniac, Marius Tincu, Lynn Howells și Andy Robinson pentru încrederea acordată pe parcursul anilor”, a scris Macovei pe Facebook, fără să-l menționeze pe actualul selecționer, Eugen Apjok.

Dezamăgit că a văzut Mondialul la TV

Accidentat înainte de turneu, Macovei n-a făcut inițial deplasarea, însă la rugby antrenorii au dreptul de a convoca alți jucători în cazul în care apar accidentări. Apjok n-a apelat însă la Macovei, ceea ce l-a dezamăgit crunt.

M-am accidentat la umăr în timpul ultimei săptămâni de antrenamente înaintea plecării. Evident, a fost o enormă decepție. Am părăsit grupul înainta debutului competiției. Am făcut totul pentru a mă îngrij și astăzi mă simt pregătit și sper că voi fi chemat înapoi pentru ultimele meciuri. Am participat la Cupa Mondială în 2011, în Noua Zeelandă, și în 2015, în Anglia, și, evident, vreau să particip la cea din 2023”, a adăugat Macovei.

Citeşte şi: Autoteile Trophy debutează în weekend la Tenis Club Stănică

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS