1.7 C
Craiova
duminică, 3 decembrie, 2023
Știri de ultima orăSport„Tăvălugul“ african a lovit România! Înfrângere umilitoare a „stejarilor“ la Cupa Mondială

„Tăvălugul“ african a lovit România! Înfrângere umilitoare a „stejarilor“ la Cupa Mondială

România a fost învinsă de Africa de Sud, scor 0-76, în al doilea meci al grupei B de la Cupa Mondială de rugby. E cea mai mare diferență din actualul turneu și prima partidă în care o echipă nu reușește să înscrie.

După un eșec usturător la debut, 8-82 în fața Irlandei, proaspăta câștigătoare a Turneului celor Șase Națiuni, „stejarii” au revenit la Bordeaux pentru un nou test de foc. Africanii au învins Scoția la debutul în actuala ediție, scor 18-3, iar duminică și-a permis să introducă o garnitură de plan secund. Nu a contat prea mult acest aspect, pentru că sud-africanii au început meciul la turație maximă și după nici 3 minute au culcat pentru prima dată balonul oval în terenul de țintă român. În minutul 26, tabela arăta 26-0, mai rău decât la debutul contra irlandezilor. Până la final, ploaia naturală s-a transformat în „ploaie de eseuri“, iar Africa s-a impus cu un neverosimil 76-0.

„Stejarii” bifează o nouă contraperformanță la actuala Cupa Mondială. Devin primii care termină un meci fără punct. În același timp, 76-0 a fost cea mai mare diferență din competiție.

Aceasta a fost a 3-a cea mai drastică înfrângere din istoria reprezentativei „tricolore” la o Cupă Mondială.

Citeşte şi: Tenis de masă / România, din nou vicecampioană europeană! Germania, mai bună în finală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS