21.7 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / Dezamăgire în Bănie şi entuziasm la Vâlcea

Handbal / Dezamăgire în Bănie şi entuziasm la Vâlcea

-

SCMU Craiova a pierdut primul meci în acest sezon al Ligii Florilor, 29-35 cu SCM Vâlcea, duminică, în Sala Polivalentă din Bănie.

La finalul disputei, oficialii celor două echipe, precum şi jucătoarea Craiovei, Ştefania Jipa au oferit câteva declaraţii despre joc. Dacă în tabăra alb-albastră dezamăgirea a fost la cote maxime, tehnicianul liderului consideră că victoria echipei sale a fost meritată.

„Partea tristă este că nu avem nimic de remarcat, iar acest lucru ne dă de gândit. Trebuie să muncim în continuare, să remediem toate problemele. În acest meci nu a ieşit nimic, nici apărarea, nici atacul, am ratat enorm. E trist, dar mergem înainte. În Liga Florilor nu sunt echipe mai slab cotate. Atunci când te prezinţi pe teren, trebuie să fii cea mai bună variantă a ta. Trebuie să luăm cu seriozitate orice meci, pentru că nu ne permitem această aroganţă, de a cota pe cineva mai slab decât noi. Atmosfera este minunată de fiecare dată. Le mulţumesc tututor din suflet şi le cer să fie în continuare lângă noi, pentru că aici se construieşte o echipă. Am pierdut un om de bază, pe Ruth, dar avem nevoie de suportul tuturor meci de meci. Vom munci pentru obiectivul nostru, garantat“, a spus Florentina Stanciu.

„Partida a fost extrem de grea, aşa cum ne aşteptam. Vâlcea este unul dintre cei mai puternici adversari, iar acum le-a ieşit totul. Trebuie să învăţăm din greşelile din acest meci şi să mergem mai departe cu capul sus. Vrem să le mulţumim suporterilor pentru przenţă şi că ne-au susţinut necondiţionat. Noi tratăm fiecare meci serios, nu subestimăm niciun adversar, indiferent de numele acestuia“, a punctat Ştefania Jipa.

Bent Dahl: „Am meritat victoria“

„Acest meci a fost unul extrem de tenionat. Craiova are un super-start de sezon, au câştigat meciuri importante, deci ştiam că vom avea de tras aici pentru victorie. Noi am fost calmi în momentele critice, am gestionat bine jocul şi am marcat 35 de goluri. La final, am meritat victoria“, a concluzinat Bent Dahl, antrenorul echipei SCM Vâlcea.

Citeşte şi: SCMU Craiova, la primul eşec în acest sezon! SCM Vâlcea, noul lider al Ligii Florilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Motociclist în vârstă de 17 ani, lovit de o...

Un tânăr de 17 ani a ajuns marți seară...

ȘTIRI GdS