20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportLupte / CSM Craiova a performat la CM! Andreea Ungureanu a obţinut medalia de argint

Lupte / CSM Craiova a performat la CM! Andreea Ungureanu a obţinut medalia de argint

Clubul CSM Craiova are toate motivele de mândrie şi de laudă la finele Campionatului Mondial de lupte pe plajă (6-9 septembrie, Constanţa). Andreea Ungureanu, sportivă legitimată la LPS Petrache Trişcu şi cu dublă legitimare la CSM Craiova, s-a clasat pe locul al doilea şi a obţinut medalia de argint la cat. 50 kg.

Roxana a avut un parcurs excelent până în finală, cu victorii convingătoare (n.r. – toate cu scorul de 3-0), iar în ultimul act doar o clipă de neatenţie a făcut ca medalia de aur să nu-i revină.

Rezultat peste aşteptări

Contactat de GdS, antrenorul sportivei, Valentin Boboşca, a menţionat că rezultatul obţinut de Andreea este peste aşteptări. Totuşi, acesta regretă că nu s-a obţinut aurul mondial, mai ales că nu ar fi fost deloc imposibil.

„Andreea a obţinut locul doi, după ce a trecut cu scorul de 3-0 în absolut toate meciurile până în finală. A trecut de o americancă, două ucrainience, o româncă, iar în finală s-a întâlnit cu o colegă de-a ei, de la lotul naţional. A condus cu 2-0 chiar, dar s-a relaxat apoi, a făcut o greşeală şi iată că a costat-o victoria. Nu mă gândeam la un asemenea rezultat. Ea este în primul an de cadeţi, iar acum a participat prima dată la U17. Andreea este medaliată şi la CN Şcolare, la U15, la cadeţi, chiar şi pe plajă, dar reuşita de la un Campionat Mondial nu se compară cu oricare alta de la competiţiile naţionale.

Rezultatul este foarte bun, peste aşteptări. Da, credeam că se poate lupta pentru o medalie, dar să ajungă în finală şi să aibă chiar şansa de a lua aurul, nu m-aş fi gândit. A mers excelent şi în grupe, totul a fost perfect până în finală. Urmează în perioada 21-24 septembrie CN U15 şi U20, de la Tg. Mureş“, a declarat Valentin Boboşca.

Citeşte şi: Nouă românce au fost acceptate direct pe tabloul principal de la Ţiriac Foundation Trophy

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS