12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLupte / CSU Craiova, medaliată cu aur şi bronz la CN de lupte pe plajă U17, U20 şi seniori

Lupte / CSU Craiova, medaliată cu aur şi bronz la CN de lupte pe plajă U17, U20 şi seniori

Duminica aceasta s-a încheiat Finala Campionatului Național de lupte pe plajă U17, U20 şi seniori. La competiţia desfăşurată la Costineşti a participat şi clubul CSU Craiova, care a obţinut două medalii frumoase, precum şi biletele pentru Campionatul mondial de lupte pe plaja, de săptămâna aceasta.

La U17, David Boicea s-a clasat pe locul I la cat.70 kg şi a obţinut medalia mult râvnită de aur. De asemenea, Florin Mihalcea, la cat. 60 kg, a încheiat pe poziţia a treia şi s-a ales cu medalia de bronz.

La U20 şi la seniori, sportivii care au reprezentat CSU Craiova nu au izbutit să obţină o medalie, dar s-au clasat pe poziţia a 4-a. Luca Cazacu, la cat. 80 kg (U20) şi Sergiu Constantin, la cat. 70 kg (seniori) sunt cei doi luptători pregătiţi de Aurel Cimpoeru şi Marius Cimpoeru care s-au luptat pentru medalii.

În urma acestor rezultate, David Boicea si Florin Mihalcea vor reprezenta CSU Craiova săptămâna viitoare la Campionatul mondial de lupte pe plaja, competiţie ce se va desfăsura la Constanța. Totodata, CS Universitatea Craiovan a câştigat şi titlul pe echipe. De menţionat că, la luptele pe plajă, sunt doar patru categorii de greutate.

Citeşte şi: Sorana a pus mâna pe un premiu fantastic odată cu prezenţa în sferturile US Open

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS