14.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAuto | Patru echipaje din România vor participa la Barum Czech Rally (ERC)

Auto | Patru echipaje din România vor participa la Barum Czech Rally (ERC)

Patru echipaje din România vor participa, în acest weekend, la cea de-a 7-a etapă a Campionatului European de Raliuri 2023 (FIA ERC), Barum Czech Rally, potrivit site-ului Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

Liderii la zi ai Campionatului Naţional de Raliuri Betano 2023, Simone Tempestini şi Sergiu Sebastian Itu, se află pe lista de start. Ei vor bifa cel de-al patrulea start în cadrul FIA ERC 2023. Cei doi revin la Zlin după o absenţă de cinci sezoane. Ultima lor participare a fost în anul în care obţineau primul titlu de campioni naţionali absoluţi ai României – ca echipaj – în 2018.

Ocupând poziţia secundă în cadrul grupei Junior ERC, fraţii Norbert şi Francesca Maior îşi continuă parcusul excelent din acest sezon european, la bordul unui Peugeot 208 Rally4, urmărind, de această dată, un rezultat superior liderilor Ola Nore Jr / Rune Eilertsen, împotriva cărora se luptă şi în clasamentul grupei ERC4.

Cu o singură absenţă în actualul sezon, în Polonia, Bogdan Cuzma revine în Campionatul European de Raliuri. De această dată va avea un copilot portughez, Hugo Magalhaes, la bordul unei Skoda Fabia RS Rally2.

Un alt echipaj din România prezent la startul etapei din Cehia este cel format din Cristiana Oprea şi Alexia Parteni, la bordul unui Opel Corsa Rally 4.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea a debutat cu dreptul la Cincinnati. Begu, eliminată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS