15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSorana Cîrstea are de tras la Washington! Românca întâlnește adversare tari

Sorana Cîrstea are de tras la Washington! Românca întâlnește adversare tari

Vineri seară s-a tras la sorți tabloul turneului WTA 500 de la Washington, unde Sorana Cîrstea nu a participat anul trecut. De această dată, ea este singura reprezentantă a României prezentă pe tabloul principal și va avea un traseu dificil la primul turneu din sezonul nord-american de hard.

Sorana face parte dintr-o distribuție de cinci stele la ediția din 2023, alături de jucătoare precum Jessica Pegula (SUA, 4 WTA), Caroline Garcia (Franța, 5 WTA), Coco Gauff (SUA, 7 WTA) sau Maria Sakkari (Grecia, 9 WTA). Sorana Cîrstea va debuta la turneul de la Washington (31 iulie – 6 august) împotriva Petrei Martic (Croația, 35 WTA), iar în turul al doilea ar putea avea un meci și mai dificil.

Se complică treaba cu fiecare tur

Dacă trece de Petra Martic, cea mai bună jucătoare a României din clasamentul mondial se va duela cu învingătoarea dintre Danielle Collins (SUA, 49 WTA) și Ludmilla Samsonova (Rusia, 17 WTA).

De asemenea, Sorana Cîrstea se află pe aceeași jumătate de tablou cu sportive de top precum Bianca Andreescu (Canada, 44 WTA), Marta Kostyuk (Ucraina, 34 WTA) și Carolina Garcia – posibilele adversare din sferturi, dar și cu Coco Gauff, Belinda Bencic (Elveția, 15 WTA) sau Karolina Pliskova (Cehia, 23 WTA) – potențialele adversare din semifinale.

Românca a anunțat că va participa în acest sezon de hard la Washington, Openul Canadei (Montreal, 7 – 13 august), Cincinnati (14 – 20 august) și US Open (28 august – 10 septembrie).

Citește și: Oboseala și-a spus cuvântul! Ana Bogdan s-a retras la jumătatea meciului cu Burel

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS