15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBox / Lăcrămioara Perijoc a obţinut biletul pentru Jocurile Olimpice

Box / Lăcrămioara Perijoc a obţinut biletul pentru Jocurile Olimpice

Lăcrămioara Perijoc, pugilista româncă în vârstă de 29 de ani, a câștigat o medalie de argint pentru România la Jocurile Europene de la Cracovia, după ce a pierdut în finală de Stanimira Petrova.

Românca a participat în actul final al categoriei 54 de kilograme din cadrul competiției disputate în Polonia, însă, deși a tras foarte tare pentru a obține calificarea, învingând-o pe turcoaica Hatice Akbas în faza semifinalelor, nu a putut să treacă și de pugilista din Bulgaria.

Deși a pierdut finala, Lăcrămioara Perijoc nu revine în România doar cu o medalie de argint. Datorită victoriilor obținute la Jocurile Europene de la Cracovia, sportiva și-a asigurat prezența la Jocurile Olimpice din 2024! Luptătoarea a devenit, cu această ocazie, doar al doilea sportiv român care obține biletul pentru JO, după înotătorul David Popovici.

„Atât am putut, dar sunt mulțumită că mi-am atins un obiectiv, calificarea la Jocurile Olimpice Paris 2024. Am urcat pe podium pentru Team Romania. Echipa din spatele meu e secretul succesului. Le mulțumesc antrenorilor Mihaela și Adrian Lăcătuș și colegelor mele de la lot“, a spus Perijoc, conform COSR.

Citeşte şi: F1 / Cursa de sprint a Austriei, câştigată de Verstappen

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS