16.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBernadette Szocs: „Mi s-a îndeplinit visul, sunt cea mai fericită“

Bernadette Szocs: „Mi s-a îndeplinit visul, sunt cea mai fericită“

Bernadette Szocs a declarat după câştigarea medaliei de aur la Jocurile Europene de la de la Cracovia – Malopolska (Polonia) că i s-a îndeplinit visul, acela de a urca pe prima treaptă a podiumului în proba de simplu la o competiţie importantă.

„Mi s-a îndeplinit visul! E prima dată în proba de simplu feminin când reuşesc să aduc aurul într-un campionat atât de important. Nu mai am cuvinte, sunt cea mai fericită. Am avut oameni lângă mine care au crezut în mine. Vă mulţumesc! Vreau să le transmit tuturor să creadă în visurile lor, pentru că şi eu am visat la medalia asta de aur şi iată că visurile devin realitate.

Ştiam că sunt în finală şi că totul e posibil. Dacă mă uitam la scor, pierdeam, pentru că deveneam sensibilă. Sunt mândră de mine. E cea mai bună variantă a mea. Îmi doresc aceeaşi medalie şi la echipe, pentru că formăm o echipă foarte bună şi vrem să aducem din nou aur pentru România”, a spus Bernadette Szocs, conform paginii oficiale de Facebook a Federaţiei Române de Tenis de Masă.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu, a menţionat că România domină Europa la această disciplină.

„Ce era de demonstrat, am demonstrat. Dominăm tenisul de masă în Europa, fetele noastre sunt cele mai bune“, a adăugat şi Cristinel Romanescu.

Citeşte şi: Caroline Garcia, mai bună decât Ana Bogdan la Eastbourne

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS