26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLewis Hamilton, pregătit să semneze din nou cu Mercedes. Toto Wolff a confirmat

Lewis Hamilton, pregătit să semneze din nou cu Mercedes. Toto Wolff a confirmat

Pilotul britanic Lewis Hamilton, septuplu campion mondial de Formula 1, ar putea semna un nou acord cu echipa Mercedes chiar înaintea Marelui Premiu al Canadei, programat în acest weekend, informează agenţia DPA.

Hamilton se află în ultimele şase luni ale contractului său cu constructorul german, însă Toto Wolff, conducătorul echipei Mercedes, a declarat că pilotul vedetă este pe punctul de a se pune de acord în privinţa termenilor noii înţelegeri.

„Depunem toate eforturile pentru parafarea acordului înaintea Marelui Premiu al Canadei. O să ne întâlnim cu el curând şi poate chiar vom vorbi despre asta. Avem o relaţie atât de bună, încât nu ne este teamă de momentul în care va trebui să vorbim despre bani. Lewis este cea mai importantă personalitate din sport. Este atât de polivalent, nu numai în curse, ci şi în afara pistei, aşa că trebuie să-l menţinem în sport cât mai mult posibil”, a spus oficialul Mercedes, citat de Agerpres.

Se anticipează că noul acord cu pilotul britanic va fi unul multianual, astfel că Hamilton va rămâne în Formula 1 şi după a 40-a sa aniversare.

Citeşte şi: Jaqueline Cristian nu a rezistat prea mult la Valencia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS