18.7 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBecali a plusat la semnătură, Băluţă pare să fi ales FCSB! Rotaru şi Peluza Nord, dezamăgiţi

Becali a plusat la semnătură, Băluţă pare să fi ales FCSB! Rotaru şi Peluza Nord, dezamăgiţi

Alexandru Băluță se pare că a ajuns la un acord verbal cu FCSB. Mijlocașul urmează să semneze contractul în orele următoare, iar vestea a picat ca un „fulger“ pentru fanii Universităţii Craiova, dar şi pentru patronul Mihai Rotaru.

Conform Prosport, Gigi Becali l-a convins pe Alex Băluță să lase orice gând legat de Universitatea Craiova cu un bonus de instalare în valoare de 100.000 de euro și un salariu lunar de 20.000 de euro. Aceeași ofertă lunară a primit-o și de la Mihai Rotaru, doar că mijlocașul a ales-o pe vicecampioana României.

Gigi Becali a anunțat ProSport că l-a ofertat pe Alex Băluță. Patronul roș-albaștrilor a ținut să menționeze însă faptul că el a fost primul care a înaintat o ofertă pentru jucător, în timp ce Mihai Rotaru nu i-a făcut o propunere oficială.

„Bă, tată, știți că eu nu mint, iar Rotaru nu are de ce să se supere că aș încălca înțelegerea cu el despre jucătorii pe care îi vrem noi doi. Eu habar nu aveam că Rotaru îl vrea pe Băluță. Nici acum nu știu dacă îl vrea cu adevărat. Eu acum două săptămâni am discutat cu Băluță și i-am și făcut oferta. El mi-a zis că a vorbit și cu Rotaru, dar Mihai nu i-a făcut nicio o ofertă concretă. Deci nu m-am băgat peste Rotaru deloc că el nu îl ofertase pe Băluță. Are oferta de la mine de două săptămâni”, a spus Gigi Becali.

Rotaru, dezamăgit de decizia finală, Prunea, uimit!

Aflând de declarația lui Gigi Becali, Mihai Rotaru s-a arătat deranjat de faptul că patronul lui FCSB l-a ofertat pe Alex Băluță, deși cei doi aveau un pact declarat să nu își „fure” jucătorii.

„Eu nu vorbesc despre persoanele care nu mai există pentru mine și pentru Craiova!”, a declarat Mihai Rotaru.

Uimit de decizia luată de Alex Băluţă a fost şi Florin Prunea. Într-o intervenţie televizată, fostul portar al României a declarat că, în locul lui Băluţă, ar fi ales să meargă acasă, unde este iubit.

Eu știu că Universitatea Craiova i-a făcut aceeași ofertă lui Băluță. Parcă m-aș duce acolo unde sunt mai mult respectat decât în altă parte. Dacă am aceeași ofertă, mă duc acasă, unde mă așteaptă lumea, unde sunt iubit. Pentru mine, e o surpriză că o alege pe FCSB”, a spus Florin Prunea.

Peluza Nord şi fanii Universităţii l-au luat în vizor

Alex Băluță a fost luat în vizor și de suporterii Universității Craiova. Aceștia nu au ținut cont că mijlocașul în vârstă de 29 de ani a jucat pentru echipa din Bănie în perioada iulie 2014 – iulie 2018 și au postat un mesaj dur la adresa acestuia.

Suporterii Universității Craiova au postat o fotografie ca de doliu cu Alex Băluță pe contul său de Instagram şi pe pagina de Facebook, iar alături au scris mesajul: „Condoleanțe familiei!“

În sezonul trecut, Alex Băluță a evoluat în 27 de meciuri pentru Akademia Pușkaș. Mijlocașul de bandă a marcat de două ori și a dat șase pase decisive. 2.65 milioane de euro a plătit Slavia Praga pentru a-l transfera pe Alexandru Băluță de la Universitatea Craiova, în vara lui 2018.

Citeşte şi: AC Milan și Monza sunt în doliu: a murit Silvio Berlusconi!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS