20.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportKempo / Ionuţ Iancu a luat centura mondială şi promite un an cu reuşite

Kempo / Ionuţ Iancu a luat centura mondială şi promite un an cu reuşite

-

Ionuț Iancu, sportivul SCM Craiova, a reușit să câștige titlul și centura mondială la Campionatul Mondial de Kempo. Competiția s-a desfășurat în Portugalia, iar asistenţa a fost una extraordinară: 2.400 de sportivi şi 62 de ţări! Reuşita lui Iancu este cu atât mai mare cu cât lupta pentru centură a fost una acerbă, cei mai valoroşi sportivi au fost prezenţi la acest eveniment. De menţionat că naţionala României de Kempo a fost formată din 70 de sportivi.

În cadrul unei conferinţe de presă, Ionuţ Iancu şi antrenorul său de la club, Ionuţ Pucă, au vorbit despre aventura din Portugalia, dar şi despre ce a avut de făcut „Tănculeţ“ pentru a obţine centura mult visată.

Vezi VIDEO cu declaraţiile integrale!

Citeşte şi: Baschet / Trupa lui Stepanovksi luptă cu Voluntari pentru locul 5

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Autospecială de poliţie, avariată într-un accident produs în Craiova

O autospecială aparţinând Secţiei 5 Poliţie Craiova a fost avariată în urma unui accident produs astăzi, pe bulevardul Nicolae Titulescu din Craiova. Potrivit oamenilor legii, responsabil pentru producerea accidentului ar fi un şofer de 35 de ani, care nu ar fi acordat prioritate autospecialei. Nici o persoană nu a fost rănită în urma accidentului.

ȘTIRI GdS