23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLupte / Craioveanca Alexandra Anghel, aurul României de la Europene

Lupte / Craioveanca Alexandra Anghel, aurul României de la Europene

Alexandra Anghel a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de lupte de la Zagreb, vineri, în limitele cat. 72 kg. Craioveanca a învins-o în finală meritat pe turcoaica Buşe Cavusoglu Tosun și astfel a obținut medalia mult râvnită. Pentru Anghel este una dintre cele mai mari performanţe din carieră, după bronzul european obţinut în 2018 la Kaspiisk (Rusia) şi bronzul mondial de anul trecut de la Belgrad.

Menționăm faptul că joi, Anghel a dispus în sferturi de franţuzoaica Pauline Denise Lecarpentier, iar în semifinale a trecut de ucraineanca Liudmila Pavloveţ Ticina. De asemenea, luptătoarea noastră se pregătește la clubul CSU Craiova, alături de antrenorul Aurel Cimpoeru.

Anghel a adus şi al doilea titlu continental al României la Zagreb, după cel câştigat de Andreea Beatrice Ana, la cat. 55 kg. Bilanţul delegaţiei României până acum este de patru medalii, toate la feminin, două de aur şi două de bronz, obţinute de Cătălina Axente la cat. 76 kg şi de Kriszta Tunde Incze la cat. 65 kg.

Citește și: Jaqueline, Bara şi Mitu sunt în sferturi la Koper! Slovenia, acaparată de românce

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS