23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / SCMU Craiova s-a „distrat“ cu Dinamo în propriul fief

Baschet / SCMU Craiova s-a „distrat“ cu Dinamo în propriul fief

Baschetbaliștii de la SCMU Craiova au făcut scor cu Dinamo, marți seară, într-un meci restanță din cadrul Top 10 LNBM. Formația din Bănie s-a impus în propriul fief cu scorul de 94-69, la capătul unui meci controlat în totalitate, în care mai mulți jucători ai lui Stepanovski s-au evidențiat și au impresionat.

Partida a fost controlată de Criova în cea mai mai parte a sa, doar în actul secund Dinamo a reușit să preia conducerea pentru puțin timp. Palmi, de la distanță și Mijovic, de sub panou au făcut legea pe parchetul Polivalentei și și-au dus echipa în avantaj la pauza mare, scor 40-29. Imediat după revenirea de la cabine diferența dintre cele două echipe a crescut datorită mâinii fantastice a lui Edwards, din afara semicercului. Acesta a punctat din orice poziție și, completat de ceilalți jucători, a reușit să aducă o victorie convingătoare pentru SCMU Craiova.

Trei jucători de la Craiova au avut minim 20 de puncte marcate, lider la acest capitol fiind Topias Palmi (27 de puncte, 9/11 din acțiune, 3 recuperări, 2 pase decisive), urmat de Cortez Edwards (25 de puncte, 13 assist-uri) și Milivoje Mijovic (20 de puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții).

În runda care urmează, SCMU Craiova se va deplasa la Voluntari pentru meciul care va închide etapa a 23-a.

Citește și: Volei (m) / Super rezultat, pas mare spre Final Four! SCMU Craiova a învins Rapidul în Bănie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS