19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisRafa Nadal își supără fanii! Ibericul, accidentat la șold, s-a retras de la Indian Wells

Rafa Nadal își supără fanii! Ibericul, accidentat la șold, s-a retras de la Indian Wells

Rafael Nadal (Spania, 8 ATP) a luat o decizie tristă pentru fanii săi! Ibericul a declarat forfait pentru turneul Masters de la Indian Wells, motiv pentru care va părăsi Top 10 ATP pentru prima oară după 18 ani. Rafael Nadal a intrat între primii zece jucători ai lumii în anul 2005 și de atunci și până acum a reușit să se mențină în elita tenisului mondial.

Deținătorul a 22 de titluri de Grand Slam se confruntă cu o accidentare serioasă la șold: „Ne dorim ca Rafa să se vindece și sperăm să-l revedem anul viitor”, a spus, potrivit BBC, directorul turneului de la Indian Wells, Tommy Haas.

Nadal a câștigat la evenimentul din California în 2007, 2009 și 2013 și a pierdut în finala de anul trecut în fața americanului Taylor Fritz.

De asemenea, Rafael va rata și turneul de la Miami, care începe peste trei săptămâni. Întrucât a disputat finala ediției din 2022, Nadal va pierde puncte importante după retragerea de la Indian Wells și va părăsi Top 10 ATP după 18 ani. Cel mai probabil, Nadal va forța revenirea în circuit la Monte Carlo (8 – 16 aprilie), odată cu startul sezonului de zgură.

Citește și: Pași mici, dar siguri! Gabi Ruse a învins o campioană și e în optimi la Monterrey

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS