14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisRomânia a rămas fără reprezentante la Dubai! Niculescu, eliminată în sferturi

România a rămas fără reprezentante la Dubai! Niculescu, eliminată în sferturi

România a rămas fără reprezentantă la turneul WTA 1000 de la Dubai, atât în concursul de simplu, cât și în proba de dublu. Monica Niculescu a pierdut fără drept de apel, joi, alături de Kimblerley Zimmermann (Belgia): 0-6, 4-6 cu Desirae Krawczyk / Demi Schuurs (SUA / Olanda) în sferturile de finală. Americanca și olandeza au avut nevoie de doar o oră și 3 minute pentru a-și adjudeca victoria.

Grație prezenței în sferturile de finală ale probei de dublu de la Dubai, Monica Niculescu va fi recompensată cu un cec în valoare de 10.450 de dolari și 190 de puncte WTA.

La turneul de la Dubai, dotat cu premii în valoare totală de 2,78 milioane de dolari, au luat startul patru jucătoare din românia: Sorana Cîrstea, Irina Begu și Ana Bogdan au evoluat pe tabloul principal de simplu, în timp ce Monica Niculescu a concurat la dublu.

Reamintim că, pe tabloul de simplu, Begu a pierdut la debut, 4-6, 2-6 cu Barbora Krejcikova (Cehia), Cîrstea a fost eliminată de Karolina Muchova (Cehia), scor 4-6, 6-7(4) în turul secund, iar Bogdan a fost învinsă de Jessica Pegula (SUA) cu 6-4, 6-3 în optimi.

Citeşte şi: Jaqueline Cristian confirmă forma excelentă! Românca e în sferturi la Macon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS