17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCSM Slatina a ajuns la cea de-a patra reziliere

CSM Slatina a ajuns la cea de-a patra reziliere

Divizionara secundă CSM Slatina continuă modificările în lot. Astfel, gruparea olteană a anunţat cea de-a patra reziliere.

„Clubul nostru s-a despărţit, pe cale amiabilă, de mijlocaşul portughez în vârstă de 23 de ani, Alexandre Miguel Simões Oliveira. Acesta a sosit în vară la echipa noastră, fiind la prima experienţă în fotbalul din România. Problemele legate de adaptare au dus la rezilierea de comun acord a contractului.

Alexandre Miguel Simões Oliveira a mai evoluat, în trecut, la FC Noah, formaţie din prima ligă a Armeniei. Pentru echipa noastră, în actualul sezon al Ligii a II-a, a marcat un gol, în partida cu Progresul Spartac, încheiată la egalitate, scor 1-1. Îi mulţumim pentru aport şi îi urăm succes în carieră!“, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a grupării oltene.

CSM Slatina a mai renunţat în această iarnă la Radu Necşulescu, Alexandru Popovici şi Remus Trancă.
La capitolul sosiri, formaţia de pe malul Oltului se poate lăuda cu atacantul ucrainean Mykhaylo Plokhotnyuk şi mijlocaşul ofensiv Alexandru Ciocâlteu.

CSM Slatina şi-a reluat pregătirile la mijlocul săptămânii trecute şi se va pregăti pe plan local până la plecarea în cantonamentul de la Cheile Grădiştei – Fundata (13-22 ianuarie). Până atunci, antrenorul Dan Oprescu şi colaboratorii săi vor să definitiveze lotul.

Citeşte şi: Manchester City a surclasat-o pe Chelsea în Cupa Angliei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS