13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSe mai poate și câștiga! Naționala lui Xavier Pascual s-a mișcat bine cu Argentina

Se mai poate și câștiga! Naționala lui Xavier Pascual s-a mișcat bine cu Argentina

Naţionala masculină de handbal a României a învins echipa Argentinei cu scorul de 31-26 (18-11), vineri, la Benidorm, în al doilea său meci din cadrul turneului la care participă în Spania.

Tricolorii au întâlnit în al doilea joc, vineri seară, Argentina, echipă care a terminat pe locul 11 ultima ediția a Campionatului Mondial, notează Eurosport. Calificați și în acest an la turneul final care va debuta săptămâna viitoare, sud-americanii au intrat prea încrezători pe teren în fața României. Numai că, echipa lui Xavier Pascual a început disputa extrem de motivată, iar totul parcă le-a mers așa cum își doreau. 

După 18-11 la pauză, argentinienii au încercat să revină în partea a doua, dar nu au avut prea multe șanse. Chiar dacă pe teren și-au făcut apariția Federico Pizzaro, portarul titular Leonel Maciel sau Pablo Simonet, Argentina nu a mai avut ce face. S-a terminat 31-26, o victorie de moral pentru „tricolori”, care vor juca ultimul meci sâmbătă, de la ora 16:45, contra Bahrainului.

România: Dan Vasile, I. Iancu – Negru 5, Ungureanu 5, Tărîță 4, Buguleț 4, Racoțea 4, Botea 2, Cumpănici 2, Stanciuc 1, A. Ghivil 1, R. Nagy 1, C. Dedu 1, Buzle 1, G. Ilie, Militaru, V. Veagu. Antrenor: Xavier Pascual.

Reamintim că România a pierdut clar joi seară disputa cu Spania, scor 29-42, la capătul unei partide dominate clar de vicecampioana europeană.

Citește și: Nimic nou la handbal masculin! România nu a mişcat în amicalul cu Spania

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS