21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / SCMU Craiova a pierdut un set, dar a luat toate punctele cu Baia Mare

Volei (m) / SCMU Craiova a pierdut un set, dar a luat toate punctele cu Baia Mare

SCMU Craiova a avut parte de un exercițiu foarte bun sâmbătă seară înaintea super-duelului cu Fenerbahce, de miercuri. Trupa lui Dan Pascu a învins Baia Mare cu scorul de 3-1 (25-22, 25-21, 22-25, 25-19), a luat toate cele trei puncte puse în joc, iar acum toate gândurile merg spre partida din preliminariile CEV Cup.

Toate cele patru seturi ale întâlnirii au fost disputate, chiar dacă Baia Mare pornea, practic, fără nicio șansă înaintea startului. Gruparea alb-albastră s-a impus în primele două acte la 22 și 21 și și-a ușurat munca pentru finalul partidei. Doar că meciul nu a avut trei seturi, așa cum majoritatea se așteptau, pentru că formația vizitatoare s-a motivat, a avut o răbufnire de orgoliu și și-a adjudecat actul al treilea la 22. În cele din urmă, alb-albaștrii au încheiat conturile în setul patru și au obținut toate cele trei puncte puse în joc.

Miercuri seară, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă va poposi Fenerbahce Istanbul, una dintre forțele Europei la volei masculin. Duelul cu SCMU Craiova va conta pentru manșa tur din preliminariile CEV Cup.

Citește și: Rugby / România-Chile se televizează! S-au vândut deja aproximativ 3.000 de bilete

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS