20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCMU Craiova, alături de CN „Fraţii Buzeşti“ şi cu gândul la Fenerbahce

SCMU Craiova, alături de CN „Fraţii Buzeşti“ şi cu gândul la Fenerbahce

-

Echipa masculină de volei SCMU Craiova a participat, joi, la aniversarea Colegiului Naţional Fraţii Buzeşti pentru 140 de ani de performanţă. Întreaga echipă, în frunte cu Dan Pascu a invitat toţi copiii prezenţi în Piața „Mihai Viteazul” la duelul cu Fenerbahce Istanbul, de miercuri, din preliminariile CEV Cup. De asemenea, aceştia au împărţit pliante şi au oferit autografe celor mai înfocaţi suporteri.

Căpitanul Laurenţiu Lică şi Robert Viiber au oferit şi câteva declaraţii presei prezente la eveniment şi au explicat cât de important va fi duelul cu Fenerbahce, de săptămâna viitoare.

„Ne bucurăm că s-a luat această iniţiativă şi că am fost alături de copiii de la Liceul Buzeşti într-o asemenea zi specială. Faptul că noi promovăm activitatea noastră este un lucru extraordinar şi toată lumea trebuie să ştie ce înseamnă voleiul. Ne bucurăm că am fost alături de ei la o aniversare atât de importantă şi sperăm ca acţiunea noastră să dea roade. Sâmbătă vom juca în campionat cu Baia Mare, iar miercuri dăm piept cu o echipă puternică din voleiul european, Fenerbahce Istanbul.

Ne dorim foarte mult ca toată lumea să ştie despre această înfruntare şi să-i avem în sală. Nu vrem să ne păcălim şi să ne gândim doar la Fenerbahce, pentru că Baia Mare este o echipă importantă în campionatul României şi mereu a produs surprize. Nu am vrea să ne gândim prea departe, pentru că, în sport, cel mai important meci e cel care urmează. Suntem focusaţi pe întâlnirea de sâmbătă, iar apoi ne vom concentra doar pe jocul de miercuri.

Nu a fost un ghinion total faptul că am picat cu Fenerbahce. Ne bucurăm că putem aduce în Craiova astfel de echipe. Lumea trebuie să ştie că voleiul este extrem de apreciat în Europa şi că se poate oferi un spectacol desăvârşit. Şansele sunt 50-50, cel puţin până începe meciul Au în componenţă jucători de mare calitate, investesc de ani de zile în volei, aşa că va fi o plăcere să-i avem în Sala Polivalentă“, a declarat Laurenţiu Lică.

Robert Viiber: „Avem nevoie de aportul fanilor“

E drăguţ să vezi copii având activităţi precum cele de azi. I-am invitat pe toţi la meciul cu Fenerbahce, de miercuri, pentru că avem nevoie de aportul lor, să ne împingă de la spate. Până atunci va urma un meci greu cu Baia Mare, unul dificil, pe care trebuie să-l tratăm cu aceeaşi seriozitate ca pe cel din Europa. Ne gândim la acel joc, dar, pentru început, ne focusăm pe duelul de duminică. Clar Fenerbahce e favorită, noi nu avem presiune, aşa că vom juca degajaţi“, a spus şi Robert Viiber.

Citeşte şi: Vitaly Stepanovki: „Treptat devenim din ce în ce mai buni“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS