15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenoarea României, Adina Ivaşcu, fericită după CM de Fitness din Coreea de Sud (EXCLUSIV)

Antrenoarea României, Adina Ivaşcu, fericită după CM de Fitness din Coreea de Sud (EXCLUSIV)

-

Conducătorii Federaţiei Română de Culturism şi Fitness (FRCF) au noi motive de bucurie, după ce delegaţia condusă de severineanca Adina Ivaşcu a „rupt“ scena la Campionatul Mondial de Fitness (junioare, senioare, masters), găzduit de Coreea de Sud, la Yeongju, în intervalul 18-23 octombrie. Bilanţul României la această competiţie majoră cuprinde 10 medalii: o medalie de aur, patru de argint şi cinci de bronz.

Delegaţia României a revenit luni în ţară, iar în drum spre Severin, Adina Ivaşcu a făcut un mic popas în sala CS Gladiator Gym Craiova, pentru o discuţie cu maestrul Costel Torcea. Olteanca a explicat, în exclusivitate pentru Gazeta de Sud, cum a fost experienţa din Coreea de Sud. Pentru Adina, aceasta a fost totodată prima acţiune a lotului României în calitate de antrenor-coordonator şi nu de sportiv. Aceasta a folosit cuvinte de laudă la adresa Narcisei Martin şi Lucian Popa, sportivi legitimaţi la clubul din Bănie, care au obţinut bronzul la categoria Fit Pairs-Open. VEZI VIDEO!

Anul competiţional mai cuprinde patru evenimente importante pentru FRCF. În luna noiembrie este programat Campionatul Mondial de Culturism (senior / masters) şi Campionatul Mondial de Fitness Challenge Feminin, turnee care se vor desfăşura în intervalul 2-7 noiembrie la Santa Susana (Spania). Ultimele două competiţii de mare anvergură se vor consuma în perioada 7-11 decembrie, în Teheran (Israel). Este vorba despre Campionatul Mondial de Culturism pentru Juniori, respectiv Campionatul Mondial de Fitness Challenge Masculin.

Citeşte şi: Nistor şi Baiaram, apreciaţi şi de LPF. Vezi cine s-a impus în echipa etapei!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:36

Locatarii din blocul care a explodat s-au întors după...

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, echipajele...

ȘTIRI GdS